Letná klasika
Potrebujeme:
125g krémového syra Philadlphia (bez príchute)
100g trstinového cukru
200ml smotany na šľahanie
miska čerstvých alebo mrazených malín (môžu byť aj jahody alebo iné drobné ovocie)
Postup:
Maliny vymixujeme na hladké pyré.
Krémový syr, cukor a malinové pyré dáme do misky a tyčovým mixérom vymiešame do hladka.
Smotanu vyšľaháme do tuha a opatrne ju jemne vmiešame do zmesi.
Potom zmrzlinu prelejeme do uzatvárateľnej nádoby (napríklad do obalu od kupovanej zmrzliny) a uložíme do mrazničky aspoň na 5hodín.
Po pol hodine po vložení do mrazničky, vyberieme a premiešame, opakujeme ešte aspoň 3-krát v polhodinových intervaloch.
125g krémového syra Philadlphia (bez príchute)
100g trstinového cukru
200ml smotany na šľahanie
miska čerstvých alebo mrazených malín (môžu byť aj jahody alebo iné drobné ovocie)
Postup:
Maliny vymixujeme na hladké pyré.
Krémový syr, cukor a malinové pyré dáme do misky a tyčovým mixérom vymiešame do hladka.
Smotanu vyšľaháme do tuha a opatrne ju jemne vmiešame do zmesi.
Potom zmrzlinu prelejeme do uzatvárateľnej nádoby (napríklad do obalu od kupovanej zmrzliny) a uložíme do mrazničky aspoň na 5hodín.
Po pol hodine po vložení do mrazničky, vyberieme a premiešame, opakujeme ešte aspoň 3-krát v polhodinových intervaloch.
Komentáre
Zverejnenie komentára