Krásnu a sladkú nedeľu prajem!!!
Potrebujeme:
1 a 1/2 balíčka okrúhlych detských piškót
500ml šľahačkovej smotany
4PL Nuttelly
1/2 šálky uvareného espressa
250g čokolády na varenie
2PL masla alebo oleja
čerstvé jahody
mleté vlašské orechy
Postup:
Dno tortovej formy dôkladne vystelieme piškótami, ktoré popolievame troškou uvarenej kávy. Sľahačku vyšľaháme do polotuha, pridáme Nuttellu a opäť šľaháme, do tuhej konzistencie. Na piškóty natrieme polovicou šľahačky a opäť navrstvíme piškóty, polejeme kávou a natrieme zvyšok krému. Čokoládu si spolu s tukom roztopíme vo vodnom kúpeli a polejeme ňou vršok torty. Nakoniec už len vrch posypeme nasekanými vlašskými orechami a poukladáme naň kúsky jahôd. Hotovo! Dobrú chuť! 😋
Potrebujeme:
1 a 1/2 balíčka okrúhlych detských piškót
500ml šľahačkovej smotany
4PL Nuttelly
1/2 šálky uvareného espressa
250g čokolády na varenie
2PL masla alebo oleja
čerstvé jahody
mleté vlašské orechy
Postup:
Dno tortovej formy dôkladne vystelieme piškótami, ktoré popolievame troškou uvarenej kávy. Sľahačku vyšľaháme do polotuha, pridáme Nuttellu a opäť šľaháme, do tuhej konzistencie. Na piškóty natrieme polovicou šľahačky a opäť navrstvíme piškóty, polejeme kávou a natrieme zvyšok krému. Čokoládu si spolu s tukom roztopíme vo vodnom kúpeli a polejeme ňou vršok torty. Nakoniec už len vrch posypeme nasekanými vlašskými orechami a poukladáme naň kúsky jahôd. Hotovo! Dobrú chuť! 😋
Komentáre
Zverejnenie komentára